Recenze: Křížovkářský maximix na zimu

6. října 2013 v 15:11 | Wendulka |  Knižní recenze
Název: Křížovkářský maximix na zimu
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2013
Klíčová slova: křížovky, osmisměrky, kriskrosy, číselné křížovky
Počet stran: 256

Pokud chcete trochu potrápit mozkové závity a nevíte, jak na to, tak si určitě nenechte ujít Křížovkářský maximix na zimu, který nedávno vydalo nakladatelství Fragment.

Na 256 stranách vás čekají nejen švédské křížovky, ale i osmisměrky, kriskrosy nebo číslené křížovky.

Kniha je rozdělena na několik částí. Kde jsou křížovky, osmisměrky, kriskrosy i číselné křížovky navzájem odděleny, takže se vám již nestane, že budu dlouho v knize hledat nějakou osmisměrku.

Výhodou knihy také je, že na konci najdete tajenky všech křížovek, které se v knize nacházejí.

V knize se také na pár stranách objevují upoutávky na knihy, které u nás vydává nakldatelství Fragment. Není jich mnoho a myslím, že je to hezké zpestření křížovkářské knihy.

Jediné co mi zde ne příliš lichotí jsou velké písmena u osmisměrek a kriskrosů, ale to je opravdu jen takový malý detail, který není ke škodě, ale spíše ku prospěchu.

Každý si v maximixu přijde určitě na své. Určitě je to skvělý způsob, jak trávit dlouhé zimní večery, když nemáte zrovna chuť na čtení knihy.

KONEČNÉ HODNOCENÍ: 9/10

ZA POSKYTNUTÍ RECENZNÍHO VÝTISKU DĚKUJI NAKLADATELSTVÍ: Fragment
ODKAZ NA KNIHU NA STRÁNKÁCH NAKLADATELSTVÍ: Křížovkářský maximix na zimu
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sheri Sheri | Web | 6. října 2013 v 16:33 | Reagovat

Ahoj :) Mohla by som sa spýtať ako sa volá ten font ktorým máš v menu napísane "blog about books"? Práve som kvoli nemu prehladala celý dafont a nič :D

2 - monika - - monika - | Web | 10. října 2013 v 17:56 | Reagovat

tak toto by bylo něco pro mě :-)  :-)  :-D

3 Katie* Katie* | Web | 12. října 2013 v 21:32 | Reagovat

*Částečně se jedná o takový článek, co se týká blogu, ale hlavní je, že tě musím informovat o tom, že jsem tě nominovala do Liebster Award Tag :))
http://justa.blog.cz/1310/time-to-tell-the-true

4 *Terule* *Terule* | Web | 13. října 2013 v 20:29 | Reagovat

ahoj :) mohla bych tě poprosit o hlas tady: http://kunis-mila.blog.cz/1310/3-kolo-souteze   :) jsem tam jako *Terule* ....když budeš potřebovat, tak ráda oplatím :)

5 Coco Coco | Web | 18. října 2013 v 20:29 | Reagovat

juu :D

6 Kath(Horalka) Kath(Horalka) | E-mail | Web | 30. října 2013 v 17:11 | Reagovat

Nový vzhled, jiné články, stejné affs?
Na změnu se podívej zde: http://moments-with-muse.blog.cz/1310/change a jestli i přesto chceš zůstat, zapiš se zde: http://moments-with-muse.blog.cz/1310/kontrola-affs

7 - MONIKA - - MONIKA - | Web | 1. listopadu 2013 v 12:15 | Reagovat

díky ... :-)

8 Lucie* - JosephMorgan-Online.blog.cz Lucie* - JosephMorgan-Online.blog.cz | Web | 8. listopadu 2013 v 20:19 | Reagovat

mas moc peknej blog

9 The Lizz | Ian-Somerhalder The Lizz | Ian-Somerhalder | Web | 17. listopadu 2013 v 10:03 | Reagovat
10 EW* EW* | Web | 24. listopadu 2013 v 19:13 | Reagovat

Děkuju <3 jsem moc ráda, že se ti layout líbí :-)

11 Ремонт холодильников lKen Ремонт холодильников lKen | E-mail | Web | 28. dubna 2017 v 15:55 | Reagovat

At this point, we can’t turn back.

She washes her hair every other day.

12 Mossi N lKen Mossi N lKen | E-mail | Web | 18. června 2017 v 20:21 | Reagovat

I lost track of him years ago.

13 Took F lKen Took F lKen | E-mail | Web | 16. července 2017 v 10:00 | Reagovat

He knows math, and physics as well.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama